AKTUÁLNÍ INFORMACE

Zatavovací balička jídel

Balička jídel BOKAMA

BOKAMA AGO2E

------------------------------

Nejsme pouze e-shop
rozvážíme obalový materiál
vlastní dopravou

 

Naše Rozvozová trasa

------------------------------

Přijímáme

platební karty

přijímání platebních karet

------------------------------

Množstevní slevy

na vybrané zboží

------------------------------

 

Přijďte se k nám

podívat do naší

vzorkové prodejny


Termín je nutné předem rezervovat!

z důvodu závozu k zákazníkům

------------------------------


Fišer Milan (pobočka Praha 4 - Libuš) - idatabaze.czPokladny a pokladní systémy - idatabaze.cz
RYCHLÝ KONTAKT

Milan Fišer

Černošická 27

Vonoklasy ( Praha-Západ) 


49°57'6.963"N,

14°16'45.340"E

 

Mobil 1: 603 869 364

Mobil 2: 605 707 802

obchod-fiser@seznam.cz

POČÍTADLO NÁVŠTĚV
TOPlist

Ochrana osobních údajů (GDPR)


Prohlášení o zpracování osobních údajů podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („Nařízení“)

 

 

1. Kdo je správcem vašich údajů?

 

Správcem Vašich osobních údajů je firma Milan Fišer, místo podnikání: Černošická 27, Vonoklasy, PSČ: 252 28, IČ: 14477360

 

 

2. („Správce“), která je provozovatelem e-shopu www.obalyfiser.cz („E-shop“)

 

Správce můžete kontaktovat na tel.č. (+420) 603 869 364 a na e-mailové adrese: obchod-fiser@seznam.cz

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

 

3. Účely zpracování, pro které jsou osobní údaje určeny a právní základ zpracování

 

Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro:

a) splnění smlouvy mezi Vámi a Správcem podle článku 6 odst. 1 písm. b) Nařízení;

b) splnění právních povinností, které se na Správce vztahují, podle článku 6 odst. 1 písm. c) Nařízení, a to konkrétně zejména splnění povinností uložených Správci obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem o dani z přidané hodnoty, zákonem o daních z příjmů, zákonem o účetnictví apod.

c) účely oprávněných zájmů Správce podle článku 6 odst. 1, písm. f) Nařízení.

 

 

4. Jaké údaje o Vás zpracováváme?

 

a) Osobní údaje zákazníků

Společnost zpracovává Vaše osobní údaje za účelem plnění práv a povinností vyplývajících z kupní smlouvy a splnění povinností, které nám ukládá právní řád ČR.

Společnost zpracovává Vaše osobní údaje v tomto rozsahu: jméno, příjmení, bydliště a kontaktní adresa, bankovní účet, e-mail, telefonní číslo, IP adresa.

 

 

5. Oprávněný zájem správce

 

Správce dále zpracovává Vaše osobní údaje za účelem zasílání newsletterů, podpory marketingu, měření efektivity reklamních sdělení, sledování návštěvnosti webových stránek a statistik prodejů.

 

 

a) Newsletter

Od svých zákazníků zpracováváme podrobnosti jejich elektronického kontaktu pro elektronickou poštu (e-mail) v souvislosti s prodejem našich výrobků, a tyto pak následně využíváme pro potřeby šíření obchodních sdělení (zasílání newsletterů). Zákazníci mají vždy jasnou a zřetelnou možnost jednoduchým způsobem a zdarma zasílání newsletteru odmítnout.

Zpracováváme pouze nezbytné osobní údaje (např. e-mail) a v žádném případě nezpracováváme zvláštní kategorie osobních údajů. Správce nevyužívá technické ani jiné prostředky a technologie, kterými by docházelo k nadměrnému zásahu do soukromí subjektů a údajů.

 

 

b) Google Analytics

Za účelem sledování návštěvnosti webových stránek používáme Google Analytics, díky kterému pak můžeme svůj web lépe optimalizovat (např. kolik návštěvníků navštívilo web E-shopu, kolik si zobrazili stránek, z jakého místa (město, obec) stránky navštěvují). Neprovádíme však profilování, k tomu bychom potřebovali Váš souhlas.

 

 

c) Cookies

Pro poskytování maximálního pohodlí uživatelů navštěvujících webové stránky našeho E-shopu používáme soubory cookies.
Jak je využíváme a více informací o nich se dozvíte zde...

 

 

6. Komu Vaše údaje předáváme?

 

Vaše osobní údaje předáváme zasílatelským společnostem a jiným osobám podílejícím se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy, a osobám zajišťujícím pro správce technické služby související s provozem E-shopu, včetně provozu software a ukládání dat.

Příjemci Vašich osobních údajů zpracovávaných za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů můžou být dále orgány finanční správy či jiné příslušné úřady v případech, kdy tak Správci ukládají obecně závazné právní předpisy.

V zájmu zajištění spravedlivého a transparentního zpracování osobních údajů Vám poskytujeme další informace:

 

 

7. Doba, po kterou jsou osobní údaje uloženy

 

Obchodní dokumentace se zákazníky je uchovávána po dobu trvání smluvního vztahu, prodlouženého o dobu poskytnuté záruky za jakost zboží a dále po dobu, kterou nám ukládají právní předpisy (např. zákon o účetnictví, zákon o dani z přidané hodnoty, zákon o dani z příjmu apod.).

 

Objednávky a uzavřené kupní smlouvy se zákazníky, popř. další Vaše údaje, které jste nám poskytli v souvislosti s nákupem či reklamací zboží, uchováváme po dobu neurčitou. Faktury uchováváme po dobu 10 let, účetní doklady pak po dobu 5 let. Po uplynutí těchto lhůt, provede Správce fyzickou skartaci.

 

Osobní údaje, které o Vás máme k dispozici v souvislosti s Vaší registrací v našem E-shopu, uchováváme neomezeně dlouho. Žádost o zrušení registrace a výmaz údajů můžete zaslat z e-mailové adresy, se kterou je registrace spojená na náš e-mail obchod-fiser@seznam.cz

 

 

8. Vaše práva

 

Nemáte povinnost nám Vaše osobní údaje poskytnout. Avšak poskytnutí Vašich osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy a bez poskytnutí Vašich osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či ji ze strany Správce splnit.

Správce tímto informuje všechny subjekty údajů, kterých se může týkat, zejména o právu

 

(i) požadovat u Správce přístup ke zpracovávaným osobním údajům,

(ii) opravy údajů nebo výmazu, popř. omezení zpracování,

(iii) vznést námitku proti zpracování,

(iv) vznést námitku na přenositelnost údajů.

 

Tato práva je možno uplatnit u oprávněné osoby prostřednictvím e-mailu obchod-fiser@seznam.cz

 

 

Kterýkoli subjekt údajů je oprávněn kdykoli podat stížnost u dozorového orgánu v souvislosti se zpracováním osobních údajů Správcem. Kterýkoli subjekt údajů má právo požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou pozastavení nebo zastavení nakládání s osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním. Máte právo kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů v případě výše uvedeného podezření nebo odmítnutí zajistit nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy.

Stížnost je možno podat u dozorového orgánu, tj. Úřadu pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, web: www.uoou.cz, e-mail: posta@uoou.cz, návod naleznete zde.

 

 

9. Automatizované rozhodování, včetně profilování

Správce neprovádí automatizované rozhodování ani profilování, ani za tímto účelem osobní údaje neshromažďuje a nezpracovává. Z tohoto důvodu nejsou v tomto bodě uvedeny další podrobnosti.


Obaly Milan Fišer
Všechna práva vyhrazena ©2021 ObalyFišer.cz | Cookies,
tvorba webu: InGenius